Compot din pere intregi fara conservant

de alinutzika in Sirop / Compot, 25 Iul 2011 | 7488 vizualizari

 

E delicios!!!!

 

INGREDIENTE

  • zahar
  • pliculete de vanilie
  • pere mici galbene
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot din pere intregi fara conservant:

Se spala perele si se taie cu cutitul partea de la codita si de la varf. Se pun in borcane curate cate intra, se adauga zahar, cate 4 linguri la un borcan de 800g si 1/2 vanilie la un borcan. Se umplu borcanele cu apa si se agita putin ca  sa se topeasca zaharul de pe fund. Se capseaza si se pun la foc mediu, nu mare, intr-o oala, cu apa pana ajunge la partea mai ingusta a borcanelor. Se fierb pana apa scade la jumatate.
Preparat astfel, compotul rezista cativa ani in camara fara sa se strice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot din pere intregi fara conservant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

horia 1

26.07.2011, 22:52

nota zece!

alinutzika 1

27.07.2011, 00:40

Multumesc, Horia!

adry88 1

12.08.2011, 16:46

foarte bun vreau si eu un borcanel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui